25 juni 2022
gratis entree
Stationsweg, Sliedrecht

SLD Legends

Deze band speelde op

Wat vroeger garant stond voor een succesvolle avond is tegenwoordig maar afwachten. De jeugd ligt ver achter ons en het is iedere keer weer een wonder dat we nog steeds kunnen optreden. De een heeft last van z’n rug, de ander van z’n schouder, artrose, prostaat en andere ongemakken spelen soms parten. Tot overmaat van ramp zijn ze allemaal zo doof als een theemuts.

Toch gaat het bij Sliedrecht Legends net als in het voetbal. Als we er moeten staan dan zijn we er en niet te zuinig. Stevige gitaarlijnen en opzwepende ritmes. Vergezeld van dienovereenkomstige meerstemmigheid, zeldzaam mooi. Wel vaak plassen tussendoor maar dat mag de pret niet drukken. Met drukken hebben we geen van allen moeite. Dat komt door een verantwoord dieet, wat de huiden nog strak doet staan.

Verder is het natuurlijk allemaal gelul en moet je Sliedrecht Legends zeker gaan zien en meemaken. Misschien krijg je barstende koppijn of zie je ineens dat je benen willen bewegen, dan is het goed. Wees één met ons en lijdt met ons in het dragen van het Rock’n Roll kruis.

Sliedrecht Legends:

Appie Paap – Lead Guitar / Vocals
Dick v/d Leun – Electr. / Acoustic Guitar / Vocals
Nico Kraaijeveld – Bass / Backing Vocals
Rene Slieker – Electr. / Acoustic Guitar  / Backing Vocals
Willem Lavooy – Drums / Vocals

Francis de Bruin – Sound / Artwork / Handyman